Enery

Enery este lider în tranziția de energie verde în Europa Centrală și de Est prin achiziția, dezvoltarea, construcția și exploatarea centralelor de energie regenerabilă la scară largă. Principala noastră misiune se învârte în jurul generării și furnizării de energie electrică ecologică la prețuri competitive, pentru a satisface o clientelă diversă, inclusiv companii, comunități locale și furnizori de utilități.

Avem un portofoliu operațional ce cuprinde 57 de site-uri, și dezvoltăm activ proiecte greenfield pe piața CEE. Pe lângă furnizarea de energie electică curată, aceste proiecte oferă o serie de beneficii sociale, economice și de angajare care consolidează comunitățile și oferă securitate financiară pe termen lung.

Rămânem fermi în respectarea celor mai înalte standarde globale în materie de sănătate, siguranță și etică pentru centralele noastre de energie. Angajamentul nostru se extinde înspre facilitarea călătoriei companiiilor către decarbonizarea operațiunilor acestora și atingerea obiectivelor lor ESG.

Website: https://enery.energy/en/home/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/enery/mycompany/?viewAsMember=true

Poți să participi și la:

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT
3 – 4 aprilie 2024
Ne poți contacta la
+40 742 007 159
Abonează-te la newsletter
Plătește în siguranță prin

Romanian Green PPA este parte din

Copyright © 2023 ROMANIAN GREEN PPA. All Rights Reserved.

× WhatApp Help