Website-ul www.greenppa.ro este proprietatea S.C. CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL.

Condițiile contractului

Serviciile website-ului www.greenppa.ro  sunt oferite de S.C. CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL. SRL (denumită în continuare “Prestator”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii şi condiţiile expuse în continuare.

Bifarea căsuței “Accept termenii şi condiţiile”  reprezintă acordul utilizatorului de a respecta Termenii și condițiile site-ului și are valoare de contract între S.C. CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL și utilizator.

Utilizare permisă

Utilizatorul este de acord că are autorizaţie din partea Prestatorului numai de a vizita şi/sau să deţine o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul său personal şi că nu va duplica, descarca, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decât acela de a revizualiza informaţii privind evenimente, pentru uz personal sau al companiei. Conţinutul şi software-ul de pe acest website sunt proprietatea S.C. CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL. şi sunt protejate de legile romane şi internaţionale de copyright.

Descrierea serviciilor oferite

S.C. CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL. Oferă spre vânzare bilete la evenimentul ROMANIAN GREEN PPA, care va avea loc în data de 15 februarie 2024. Achiziția biletelor de face online sau prin ordin de plată și reprezintă contravaloarea serviciilor de participare și masă, așa cum sunt ele descrise în paginile de prezentare ale site-ului.

Contravaloarea unui bilet poate fi achitată de către persoane fizice sau juridice. Persoana pentru care se achiziționează biletul va fi nominalizată în formularul de comandă. Intrarea la eveniment se face doar prin dovada achiziției unui bilet.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a limita numărul de bilete per comandă, în cazul în care numărul participanților depășește capacitatea sălii.

Retur bilete şi Rambursare contravaloare bilete

Amânare sau anulare eveniment:

  1. În cazul amânării (data şi/sau ora), schimbare locaţie sau modificare, organizatorul va anunța condițiile de retur a sumelor plătite, cu respectarea normelor în vigoare.
  2. În cazul anulării evenimentului, participanții vor primi în termen de maxim 30 de zile suma plătită în avans.
  3. În cazul în care participantul nu poate veni personal, acesta poate transmite unei alte persoane dreptul de a participa. Sumele plătite de persoanele care nu participă din motive personale NU se returnează.

 Limitarea răspunderilor

CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL nu îşi asumă sub nicio formă şi în nici un sens răspunderea pentru conţinutul prezentărilor trimise de sponsorii sau partenerii evenimentului.

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Mărcile, logo-urile, caracterele, fotografiile, videourile ce apar pe acest website aparţin CREATIVE BUSINESS MANAGEMENT SRL.

Condiţii finale

Utilizatorul are obligaţia de a furniza informaţii reale şi corecte despre persoana să, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.

Datele solicitate în formulare de înregistrare vor fi folosite pentru transmiterea de informații despre eveniment și pentru a procesa facturi, documente de plată sau contracte necesare participării la eveniment.

Datele participanților nu vor fi făcute publice pe site-ul www.greenppa.ro dar vor fi folosite pentru transmiterea de noutăți prin intermediul corespondenței pe email sau prin newsletter-ul evenimentului.

Utilizatorul este de acord, prin bifarea căsuței “Accept termenii şi condiţiile” cu realizarea de fotografii în cadrul evenimentului și publicarea lor pe site-ul www.greenppa.ro, în comunicate de presă sau pe rețelele sociale aparținând evenimentului. În cazul în care participantul nu dorește să fie inclus în galeria foto a evenimentului, este rugat să ne transmită această solicitare pe adresa contact@greenppa.ro

Poți să participi și la:

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT
3 – 4 aprilie 2024
Ne poți contacta la
+40 742 007 159
Abonează-te la newsletter
Plătește în siguranță prin

Romanian Green PPA este parte din

Copyright © 2023 ROMANIAN GREEN PPA. All Rights Reserved.

× WhatApp Help