RENOVATIO TRADING

RENOVATIO TRADING s.r.l. este un important furnizor de energie care activeaza pe piața romanească. Infiintata în anul 2005, compania deserveste cu consecventa și succes industria energetica timp de aproape doua decenii.
Sub umbrela RENOVATIO, care acopera domenii precum identificarea de situri, dezvoltarea de proiecte, operarea si gestionarea parcurilor eoliene si fotovoltaice, RENOVATIO TRADING completeaza strategia globala de afaceri integrata, jucand un rol cheie în lantul valoric al energiei.
RENOVATIO SOLAR ofera soluții integrate de instalare și achiziție de panouri solare pentru case și birouri. Cu peste 150 MW instalați, compania contribuie activ la reducerea emisiilor de CO2 și are experiența necesară pentru a oferi servicii de calitate. Parcul fotovoltaic de la Singureni, finalizat în 2010, a fost gândit ca un proiect pilot, dar și ca un showroom pentru ceea ce poate face compania, deschizând calea unei industrii în plină expansiune.

Website: www.renovatiotrading.ro

Email: office@renovatiotrading.ro

RENOVATIO ASSET MANAGEMENT are ca obiect de activitate management-ul, gestionarea si operarea parcurilor eoliene si fotovoltaice, cu aproximativ 50 MW de energie solara, eoliana si hidroelectrica. RAM ofera servicii tehnice inovatoare inclusiv intretinere si inspecții periodice ale statiilor de transformare si ale invertoarelor, precum si verificarea si raportarea calitatii energiei. In plus, RAM se ocupa de sarcini esentiale de raportare si gestionare, cum ar fi prognoza productiei, tranzactionarea certificatelor verzi, rapoartarea lunara de productie, rapoarte privind cerintele legale.

RENOVATIO MOBILITY opereaza reteaua E-Charge, fiind prima retea bazata pe soluții de încarcare rapida dedicată utilizatorilor de vehicule complet electrice din Romania. Fiind la curent cu inovatiile din domeniu, compania ofera consultanta pentru statii de incarcare, furnizare de echipamente, finantare AFM, proiectare de sisteme complete, instalatii pentru companii sau locuinte și consultanta pentru inchiriere/achizitionare de vehicule. Operand în prezent peste 700 de statii active dedicate utilizatorilor, reteaua si-a stabilit ca obiectiv viitor statiile de încărcare de mare putere (minim 150 kW).

Cum?
Abordarea centrata pe client: ne concentram in primul rand asupra clientilor nostri. Ne angajam sa simplificam si sa eficientizam procesul de achizitie a energiei si a gazelor. Echipa noastra dedicata, cu o experienta indelungata in cercetarea, identificarea si selectarea surselor fiabile, sustenabile si competitive din punct de vedere al preturilor, cauta in mod constant surse diverse, accesibile si conforme cu nevoile specifice. Acest fapt asigura partenerilor nostri preturi competitive, servicii personalizate si solutii de inalta calitate.

Valori
Compania joaca un rol esential in strategia globala de afaceri integrate, contribuind la intregul lant valoric al energiei. Scopul RENOVATIO este axat pe dezvoltarea economica prin productia si consumul de energie provenita din surse regenerabile, care reduce la minimum poluarea si emisiile de carbon.

Misiune
Misiunea noastra este de a conduce si ghida tranzitia catre un viitor energetic durabil si responsabil din punct de vedere ecologic, prin solutii inovatoare si integrate. Suntem dedicati furnizarii solutiilor de energie regenerabila, cu emisii reduse de carbon, promovand si sustinand eficiența energetică pentru un mediu mai sanatos. Angajamentul nostru este de a oferi tuturor resursele necesare pentru crearea unui sistem energetic caracterizat de alegeri sustenabile pe termen lung, cu minimizarea impactului asupra mediului inconjurator.

RENOVATIO este un jucator cheie si de traditie pe piata de energie, integrand eficient, dezvoltarea si construirea proiectelor de energie regenerabila cu tehnici inovatoare in operarea si mentenanta acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi catre clienti, proiecte de eficienta energetica, stocarea energiei, precum si realizarea primei retele de statii de incarcare a vehiculelor electrice din Romania.
Dedicarea noastra pentru inovatie, expertiza si satisfactia clientilor ne diferentiaza in industrie, facandu-ne un partener de incredere pentru toate nevoile legate de energie.

Poți să participi și la:

SOLAR ENERGY BUCHAREST SUMMIT
3 – 4 aprilie 2024
Ne poți contacta la
+40 742 007 159
Abonează-te la newsletter
Plătește în siguranță prin

Romanian Green PPA este parte din

Copyright © 2023 ROMANIAN GREEN PPA. All Rights Reserved.

× WhatApp Help